Forkæl fødderne med professionel fodbehandling

ANNONCE

Har du brug for lidt selvforkælelse og hverdagsluksus? Lad dine fødder blive forkælet med en professionel fodbehandling, som giver masser af velvære for krop og sjæl. Vi glemmer ofte at tage os tid til selvforkælelse som eksempelvis behandlinger, som kan give os mere overskud og glæde i hverdagen.

Mange af os glemmer fodplejen. Hver dag bærer vores fødder hele vores vægt, og det sætter sine spor. Vi får hård hud, og vores fødder tørrer ud. Det kan være tiltrængt for fødderne at få en effektiv, plejende behandling. Dertil kan det give dig den nødvendige selvforkælelse, som giver dig større glæde i hverdagen.

Velplejede fødder og selvforkælelse

Der findes mange former for fodbehandlinger, som kan give dine fødder et helbredsboost. På denne hyggelig fodklinik i Horsens, har de specialiseret sig i fodbehandlinger, der plejer både fødder og sjæl. Du kan vælge imellem fodbehandlinger, hvor du får fodbad, og fødderne efterfølgende får ny energi med plejende lotion.

Her kan du vælge at tilføje en afslappende fodmassage, der med fokus på afspænding, får dig til at slappe helt af. Du kan også vælge at få en underbensmassage, hvis dine lægmuskler er meget spændte. På klinikken er de uddannet som fysiologisk massør og lægeeksamineret fodplejer og kan derfor give dig en professionel behandling og massage.

Som en ekstra gave til dig selv kan du tilkøbe spa-behandling. Her byder behandlingen på en peeling, som går ind og arbejder og renser huden. Behandlingen afsluttes med en maske, der giver masser af fugt og er med til at opbygge huden i dybden.

Vil du have hele pakken og få maksimalt ud af din selvforkælelse på fodklinikken, så kan du afslutte behandlingen med at få neglelak på tæerne. Dette tilkøb er for dig, der har afsat en hel dag til ren selvforkælelse, hvor intet mangler.