Godt humør får os til at blomstre

Blomster er noget de fleste os er vilde med. Især om sommeren er der massevis af blomster at finde alle vegne, og det kan bare gøre noget ved både humøret og ved den generelle stemning i haven eller stuen. Blomster kan på en eller anden måde bringe mennesker sammen på.

Det positive smitter

Sommeren er fyldt med mange forskellige små glæder, og en af disse er blomster. Det er især om sommeren at du kan spotte både blomsterkrukker udenfor, og flotte buketter på spisebordet. Det anses også for at være en rigtig sød gave hvis du tager en blomst med til en person, og det siger blot lidt om hvad blomster kan gøre ved os. I mange tilfælde kan blomster gøre et fællesskab stærkere, og dét er vigtigt. Vi bliver i høj grad påvirket af de mennesker omkring os, og fordi blomster er noget så mange af os er vilde med, så kan det gode humør ikke undgå at smitte af. Det samme kan gøre sig gældende, når der er tale om et omstillingsanlæg i form af et telefonsystem. Det kan måske lyde som en sjov sammenligning, men ligesom med blomster der kan påvirke vores humør, ligeså vel kan andre mennesker også gøre dette.

Den retmæssige tid til hver enkelt kunde

De fleste af os har prøvet enten at være en kunde eller den der sælger et produkt, og har oplevet en lettere ubehagelig person i den anden ende. Selvom vi ikke kender vedkommende, så kan det have en stor indflydelse på vores humør resten af dagen. Derfor kan det som en virksomhed være rigtig fornuftigt at investere i et telefonsystem med omstillingsanlæg, da det giver en nem og hurtig måde at snakke med kunder på, samt har dette telefonsystem hos everConnect både kø-funktion, tastemenu og meget mere. Dette gør det langt lettere for virksomheder at få sat den retmæssige tid af til den enkelte kunde, så massevis af kunder ikke blot står og venter, og derved bliver utilfredse. Hvis du har godt styr på hver enkelt kunde, så har du også mulighed for at give dem hver især en personlig behandling, og dét er noget der kan mærkes på kunden, især når det drejer sig om humøret. Med everConnect er der ikke noget stress eller forvirring over, hvordan telefonsystemet virker, det er bare simpelt og hurtigt, absolut uden problemer. Hvis personen du taler med i den anden ende, er i godt humør, så vil det i de fleste tilfælde smitte af på dig.

Til dig der mangler inspiration…

Du kan til dels sammenligne et telefonsystem lidt med en blomst. Blomster har en tendens til at blomstre på samme tid, og det er det samme du kan gøre ved hjælp af et telefonsystem. Hvis du er i godt humør, og derved ”blomstrer” og skaber en god stemning, så kan det føres videre til den person du taler i telefon med. Dertil vil denne person smittes af dit gode humør, og derved ”blomstre” videre. Med lidt glæde kan du gøre en anden persons dag ekstra god, helt uden at gøre andet end at være i godt humør. Glæde samler folk, og det er præcis det samme som blomster gør. Jo mere glad folk er, jo mere er de tilbøjelige til at gøre lige dét de har lyst til. Mangler du inspiration til noget sjovt og behageligt at lave, når du er i ekstra godt humør, så kan du eventuelt læse vores artikel her: https://blomsterkalenderen.dk/blomsterblog/permakultur-til-gavn-og-glaede/ for at få noget inspiration. Hvorfor ikke gøre noget godt for dig og din have? Det kan kun gøre dig i endnu bedre humør!