Gør spisning i haven til en sublim fornøjelse

Når du befinder dig på blomsterkalenderen.dk, som du gør nu, hvis du skulle være i tvivl, så formoder vi, at det er fordi du enten har en smuk have, som du går meget op i, eller at du ønsker en fantastisk have og er i gang med at lave den til en fortryllende have om ikke andet mentalt til at starte med. Og det er jo også der det hele starter.

 

Spisning i haven

De fleste elsker at spise i haven. I særdeleshed i så fantastisk vejr, som vi indtil nu har oplevet i denne sommer og foråret med for den sags skyld. I den forbindelse er der nogle helt enkle ting man kan gøre for at lave prikken over i’et ved spisning i haven.

Det første er, at gøre spiseområdet hyggeligt med smukke og ikke mindst velduftende blomster, som f.eks. lavendel. Derefter er det sikre mod det danske vejrs luner, som regn og kulde. Derfor kan en markise eller parasol(ler) være en oplagt mulighed. Kombiner det med en eller flere varme lamper og så har I store chancer for et yderst behageligt ophold.

Et lille tip, som kan gøre det hele til en sublim oplevelse er, at skrotte de gamle plastisk have stole og så købe nogle rigtig spisestole til brug udendørs i sommerperioden. Det kan sagtens lade sig gøre i læ for regnen såfremt de behandles godt. Find f.eks. stole til spisebord her, som vi synes passer perfekt til formålet.

Synes du det er i den høje prisende, så kan du med fordel også surfe på IKEAs hjemmeside eller Jysks her.

Med de tre ting på plads, så er vi sikre på, at I vil nyde udendørs middage og imponere jeres gæster ud over det sædvanlige og ikke bare pga. looket i haven, men fordi det er så meget mere bekvemt, at side godt, lunt og tørt – udenfor!