Hyggelig grillaften i haven, uden alt besværet!

Vi kommer lidt omkring, hvor hyggeligt det er at spise i haven her på siden, men der er selvfølgelig en masse forarbejde og arbejde involveret, hvis man ønsker, at grille og servere en rigtig god middag for familie, venner og bekendte.

Der er dog en masse smarte måder, at gøre tingene lettere for dig. En stor del af forberedelserne går med at handle alle varerne og måske handle igen når man finder ud af, hvad man har glemt at købe og gæsterne er selvfølgelig lige på trapperne. Her kan det anbefales, at bestille online, f.eks. ved Coop, hvor du kan bestille stort set alle varer fra Coops butikker, inkl. Irma.

 

Den optimale løsning når det kommer til grill

Vi er blevet ret glade for grillcatering fra Kokkekompagniet her på siden, hvor man kan bestille grillbakker til en lækker grillbuffet.

Her bliver alle ingredienser og varer pakket, så du ikke mangler noget til den hyggelige aften og salaten er altid sprød og frisk og kødet mørt og velsmagende. Sidstnævnte har selvfølgelig også lidt med skribenten her ganske udmærkede grillfærdigheder at gøre, men produkterne er af høj kvalitet og koster kun 145 per kuvert.

 

En god grill

Som vi var lidt inde på, så betyder grillmesterens evner også en del for det endelige resultat og lige så, men til dels også, valget af grill. Og her taler vi ikke om valget mellem kul og gas, som vidst kræver et indlæg helt for sig selv, men mere at du ikke skal bruge din rustne 100 kr. grill, men købe en ordentlig en. Det behøver ikke være dyrt. Du kan finde gode, brugte men billige grille på f.eks. Gul og Gratis og skulle udvalget ikke være godt nok, så tjek DBA og lignende sider. Har du brugt for råd til valg af grill så se f.eks. Testmagasinets artikel om emnet her.