Kan du betale for blomster med kryptovaluta i fremtiden?

Går du og overvejer at investere i kryptovaluta fordi du gerne vil bruge dem til at betale med i hverdagen? Så er der nogle ting du skal være opmærksom på, så du kommer godt fra start, og så du kan sikre dig, at det rent faktisk er noget for dig.

I denne artikel vil vi komme ind på hvordan kryptovaluta og du vil finde ud af om du kan købe blomster med kryptovaluta, for at forblive 100% anonym hvis du skal give dem du holder af en gave som de ikke kan se på dine kontoudtog.

Køb blomster med kryptovaluta

Planen med kryptovaluta har oprindeligt været at man skal kunne bruge kryptovaluta til at betale med i alle butikker, som et alternativ til den traditionelle valuta i de forskellige lande verden over. Når man kigger på de forskellige kryptovalutaer, så er det klart at der er nogle der er mere seriøse end andre, og det betyder også at nogle har et større potentiale end andre til at blive en almindelig betalingsmulighed i butikkerne.

Kryptovaluta har været skabt som en decentraliserede valuta, hvor det vigtigste har været at man skal kunne have en valuta som ikke er styret af nogle nationalbanker eller lignende. Hvis nogle af de større kryptovalutaer såsom Bitcoin bliver respekteret nok, så kan det ende med at du kan købe dine blomster med Bitcoin eller andre kryptovalutaer. Du kan se hvor du kan købe kryptovaluta her hvis du er interesserede i at se hvordan det forgår.

Hvornår bliver kryptovaluta et betalingsmiddel i butikkerne?

Du skal forvente at der kommer til at gå lang tid før kryptovaluta bliver et af de almindelige betalingsmidler, da der ikke er nogle stater og lande der bakker om opkring dem, fordi de ikke ønsker en valuta de ikke kan kontrollere. Men der er mindre webshops der er begyndt at tage imod kryptovaluta, samt der også findes flere og flere personer som tager imod kryptovaluta som en betaling i stedet for kontanter.