Sådan forbereder du dig bedst til årets sommerfest

Sommeren er over os, og du har i flere år snakket om den fest, du havde tænkt dig at afholde, som aldrig blev til noget. I år er året, hvor du bryder med denne tradition. I år har du planlagt årets fedeste sommerfest. Før du kan afholde den, så er der naturligvis lige nogle ting, som du skal have planlagt.

 1. Menuen
  Skal menuen bestå af grillmad eller buffet? Hvis du synes, at det er lidt meget at skulle punge ud med, så kan du eventuelt planlægge, at alle medbringer lidt forskelligt, så man kan gå op og smage lidt forskelligt. Dette kan altid koordineres med en begivenhed på Facebook, hvor folk kan aftale, hvem der tager hvad med. Det du så selv skal sørge for vil være velkomstdrinks, chips, alkohol m.m., alt efter hvilken type sommerfest du afholder.

  2. Ude eller inde?
  Skal I sidde ude eller inde? Hvis I bliver mange, så er det måske en god ide at rykke udenfor. Til dette formål kunne man leje et telt. Vigtigt er det også at huske, at selvom sommeren er varm om dagen, så kan aftenerne hurtigt blive kølige. Hertil bør du huske eventuelle terrassevarmere og tæpper.

  3. Der skal pyntes
  Både du og festområdet skal selvfølgelig pyntes op til fest. På med din fineste sommerkjole, og sørg for at håret er helt i top. Afholder du eksempelvis din fest på Nørrebro, så er det bare med at lede efter en god frisør til prisen på Nørrebro.

Hvad pynter og er mere festligt end nogle blomster? En tur til en blomsterhandler på Nørrebro kan hjælpe dig med at få fat i de smukkeste og mest velegnede blomster til lejligheden. Har du fx en lille rød løber, så kan du vælge en farve som passer til anledningen, og dekorere denne løber med blomsterblade fra dine favoritblomster. Dette er en lækker måde for gæsterne at blive budt velkommen. Stil eventuelt nogle potteplanter inde i teltet eller hæng dem op. Blomster på bordene kan ligeså pynte en del. Her er det vigtigt, at du leger med blomsternes forskellige former og højder. Græsset og bladene må gerne stritte.

Følger du ovenstående tips, så er du allerede godt på vej til at få arrangeret alletiders sommerfest!