Sådan udnytter du din store have

Du har lige købt et hus eller en gård med en stor have til eller går måske med tanker om at gøre det, men ved ikke helt, hvordan du skal udnytte al den plads endnu. Alt afhængigt af, hvor stort arealet er, er der mange muligheder at gøre godt med. Haven kan måske bruges til dyr, som f.eks. høns, hvis arealet ikke er så stort som på en gård, eller græssende får, hvis der er tale om et stort areal på landet.

 

Byg din drømmehave op

Et stort grønt areal kan bl.a. udnyttes til at få den blomsterhave, du altid har drømt om. Du kan plante alle dine yndlingsblomster, buske og træer endda. Sørg for at dele arealet op i sektioner, hvor du f.eks. planter et eller flere bestemte træer i ét område, mens du planter roser i et andet område og laver en urtehave i et tredje område. Husk at markere områder med skilte, hvorpå der står, hvad du rent faktisk har plantet, så du ikke kommer til at plante noget et helt forkert sted i forhold til de sektioner, du har opdelt haven i.

 

Lav en golfbane

Hvis du er vild med at spille golf i fritiden, hvorfor så ikke omdanne haven til en golfbane? Det kræver selvfølgelig en del arbejde og vedligeholdelse, ligesom det gør, hvis projektet bliver at lave en stor blomsterhave. Man skal huske at holde græsset nede og holde det pænt, samtidig med at der skal laves huller i jorden til golfbolde. Gør oplevelsen med din golfbane ekstra lækker, ved at anskaffe det bedste golfudstyr og golftilbehør, som f.eks. fra mærket bennington. Bennington golftasker er rummelige og samtidig pæne at se på, hvilket giver en fornemmelse af luksus. Golfkøllerne kan også fås i forskellige udgaver og det samme gælder boldene til, som desuden fås i andre farver end hvid, hvis man er mere til gule eller pink golfbolde.