Sådan undgår du at falde tilbage til cigaretterne

Sponsoreret indhold.

Er du i gang med at stoppe med at ryge? Tillykke! Det er flot, og det er et vigtigt skridt, som du har taget. Det er et skridt i den rigtige retning, og nu handler det om at blive væk fra cigaretterne. Det er nemlig en virkelig usund vane at have, og rygning skader meget på dit helbred. Det skader også din pengepung, og det er ikke fedt, at alle dine ting lugter af cigaretterne. Men hvordan undgår du så ikke at falde tilbage? Der er forskellige strategier, og vi vil komme ind på nogle af de ting, der er gode for dig at huske, hvis du ønsker at holde dig væk fra cigaretterne. Desværre er der flere og flere, der begynder at ryge.

 

Her er der et par råd til at holde dig væk fra cigaretter:

  • Forsøg dig med andre tilfredsstillende vaner. Du kan f.eks. købe en e-cigaret. Det kan give dig den samme følelse som en almindelig cigaret giver. Den er bare bedre for dit helbred, og du kan få forskellige smage, så det kan være, at det tilfredsstiller dit behov for cigaretter.
  • For mange mennesker, er det at drikke alkohol forbundet med at ryge en cigaret. Det kan derfor være en idé, at du holder dig lidt væk fra alkohol i starten, mens du har været væk fra cigaretter i en lang periode. Eller også kan du have din e-cigaret med, så du kan tage den i brug, når lysten til cigaretter dukker op.
  • Du skal være klar over, at der er nogle symptomer, der dukker op, når du er i gang med at smide cigaretterne. Det er blandt andet koncentrationsbesvær, irritabel og træthed. Du kan minde de mennesker, som du er sammen med til hverdag, at du er i gang med at stoppe med at ryge.