Smukke bårebuketter med levering

Annonce

Alle livets store begivenheder indebærer blomster. Alle handler de rent faktisk også om kærlighed. Vi giver blomster til den nybagte moder, blomster til bruden og vi sender vores afdøde afsted, med en bårebuket. Blomster er et udtryk for kærlighed, og derfor er det vigtigt, at man finder en bårebuket, der kan udtrykke dette bedst muligt.

En sørgebuket

Bårebuketter er et fysisk udtryk for sorg og hengivenhed. Det er på mange måder en sørgebuket, et sidste farvel, med en man har holdt af. En bårebuket er også blevet symbolet på en værdig afsked. Det er sjældent man er i humør til selv at gå ud og vælge ud en bårebuket, midt i en sørgeperiode, og derfor er det meget rart at man kan få smukke bårebuketter med levering. Da er det vigtigt at man har god kommunikation med den som leverer, så man får en buket der udtrykker det man ønsker. Blomster er nemlig meget personlige.

Blomster er personlige

Der findes en række blomster der traditionelt set er blevet koblet til sorg. Man går i sort i begravelser herhjemme, og sort har også traditionelt set også været sørgefarve her i Europa. I Kina er hvid sorgens farve, og derfor er det interessant, at vi tit vælger hvide blomster til begravelser. En hvid, fransk lilje er ofte forbundet med sorg og bårebuketter. Blomster er tit det eneste der er af farve i en begravelse, det er ment som en trøst, men også som dekoration.

Vi pynter os til livets store begivenheder som et udtryk for respekt, og begravelser er derfor ingen undtagelse. Fordi blomster kan være så personlige, så er der mange der gerne vil vælge blomster som den afdøde holdt meget af, i bårebuketten. Der er også mange, der gerne vil vælge blomster der har en form for symbolik der afspejler den afdødes liv og præferencer.